i n n h o l d


d e l t a g e r l i s t e

For å ivareta alles sikkerhet under festivalen har vi behov for en komplett navneliste over samtlige deltagere, fra hvert korps. Listen skal inneholde opplysninger om hver deltager, dette gjelder også alle reiseledere og andre voksne betalende.
Navnelisten fylles ut på forhånd og leveres personlig i forbindelse med innsjekking på festivalen.
Liste for utfylling kan lastes ned
her

t i d s p l a n   f o r   a l l e   k o r p s

Her finner du overordnet tidsplan for festivalen.

w o r k s h o p s

Vi minner om at :
  Deltagere på Workshop «Trash Drums» må ha med hørselvern, øreklokker, eller øreplugger!
Hvis ikke får de ikke delta.
  Deltagere på Workshop scenedans må ha med innesko, alternativt danse i sokkelesten.
  Dere som har med andre instrumenter (f.eks el-gitar e.l) må ha med egen forsterker til Workshop Rockeverksted.

Dirigentene kan gjerne spille sammen med de yngste deltagerne!

f e l l e s n u m m e r

Etter oppmarsjen spiller vi et fellesnummer.
I år spiller vi: I Was Made for Loving You Baby, som er en låt fra det amerikanske hardrockbandet Kiss. Ronny Lauten vil spille slagverk påsatt mikrofoner for at alle skal kunne spille i samme takt. Trommeslagerne skal stå sammen med egne korps.
Noter fås kjøpt på:
http://notebutikken.no

u n i f o r m

Tradisjonelt stiller korpsene med full uniform under innmarsjen på Trondheim Torg og ved spilleoppdrag. Med årets noe utradisjonelle tema, Rock, stiller vi ingen krav til uniformsbruk under festivalen, verken under innmarsjen på torget eller dersom dere ønsker å spille eget repertoar. Vi lar det mao være helt opp til de besøkende om de ønsker å medbringe og bruke sine uniformer.
Sjetne skolekorps vil ikke stille i korpsuniform under festivalen i år, under innmarsjen vil vi bruke festival t-skjorta og ellers vil vi kle oss i Rocka antrekk.
Vi oppfordrer alle deltagere og reiseledere til å stille i Rocka antrekk under festivalen – finn fram det dere har av skinnjakker, solbriller, naglebelter, hullete dongeribukser, kule hatter og juksepels. Denne helga er vi Rockestjerner alle mann!

p i r b a d e t

Dørene til garderobene åpnes kl 19.00
Husk 10-er til skapet
Barn under 10 år og de som ikke er svømmedyktige må være i følge med en badende voksen over 16 år. Det vil være badevakter tilstede fra Pirbadet, men ALLE korps må ha med reiseledere inne på badeområdet. Reiselederne fra hvert enkelt korps er ansvarlig for at alle er ute bygningen kl 21.45 Sistemann må være ute av bassenget kl 21.15. Det er opp til reiselederne å vurdere hvor lang tid barna trenger i garderoben, men det sier seg selv at alle kan ikke vente til slutt når 600 mennesker skal dusje :)
Alle som skal inn i badeområdet må ha på badetøy eller shorts/t-skjorte. Øvrige oppfordres til å benytte tørr sone på kafeen eller på tribunen i 2. etasje.
Vi anbefaler at badetøy pakkes i egen pose/sekk allerede ved avreise til festivalen.

o m v i s n i n g e r

Dessverre har både Rockheim og Ringve begrenset kapasitet. Vi har fordelt de plassene vi har til rådighet etter beste evne og håper de heldige får en fin opplevelse :)

v e r t s k a p

Alle korps vil få tildelt en vert som vil ta kontakt noen dager før festivalen. Vi ønsker at dere ringer verten når dere nærmere dere Trondheim, slik at han/hun kan møte dere på bussen til avtalt tid. Han/hun vil følge hovedreiseleder til Rock Manager (sekretariatet) for registrering og utdeling av festivaleffekter. Deretter vil verten vise dere klasserommet og gå gjennom branninstruksen. Verten vil være tilgjengelig for praktiske spørsmål gjennom hele helgen og vil følge korpset til de ulike aktivitetene dersom dere ønsker det.

f e s t i v a l m e n y

Fredag:
  kveldsmat - enkelt brødmåltid
Lørdag:
  frokost - frokostbuffet
  lunsj - hjemmebakt pizzasnurr, eplejus og lefse
  middag - Rocka burger
  kveldsmat - Pølse med brød (dette serveres fortløpende etter ankomst fra Pirbadet)
Søndag:
  frokost - frokostbuffet
  tidlig middag - lasagne med salat og brød

o v e r n a t t i n g

Alle korps blir innlosjert på Sjetne skole og Sjetne barnehage. Dere bor da midt inne i festivalområdet med kort vei til matsal, sekretariat, Hard Nock Cafe og nye venner. Det er beregnet plass til alle, MEN vi oppfordrer dere til ikke å stille med doble oppblåsbare madrasser – da blir det rett og slett ikke plass til alle, og ingen plass til instrumenter eller gangpassasje mellom soveplassene i deres areal. På de minste klasserommene kan det være lurt å samle instrumenter og annen bagasje i garderobene eller på arealer i tilknytning til klasserommene. For dere som reiser med egen buss kan det være et godt alternativ å ha instrumenter liggende i bussen.

f e s t i v a l  h o t e l l

Sjetnefestivalen har inngått en avtale med Quality Hotel, Panorama, Trondheim Syd og kan tilby følgende priser på overnatting.

Pris pr. natt inkl. frokost: 880,-

Bestilling på tlf: 72900500 eller mail: q.panorama@choice.no
Ved bestilling henvis til referansenummer 83046


d i r i g e n t t r e f f

For dirigenter og instruktører er det muligheter for et uformelt og sosialt treff lørdag kl 19.00 mens festivaldeltagerne er i Pirbadet. Vi har fått et tilbud fra Quality Hotel, Panorama på 3-retters middag i eget lokale for 415, per pers. Vi ønsker påmelding innen søndag 2.juni, slik at vi kan reservere bord.

f e s t i v a l - T - s k j o r t e

Vi forutsetter at alle deltakere bestiller denne unike T-skjorta til bruk under festivalen og som et flott minne!
Skjortene må forhåndsbestilles, vi kommer ikke til å ha skjorter for salg under festivalen.

T-skjortene bestilles ved detaljpåmelding og betalses sammen med deltageravgiften.


 

"Rock" logoene vil bli erstattet med reklame logoer

Modeller og størrelser

T-skjorte i barnestørrelse:
  Elastan i halsribb og forsterkede sømmer på skulder
  Størrelser: 6 – 8 – 10 - 12 – 14 år
  Pris: 75,- kr. pr. stk
 
T-skjorte i voksen unisex-størrelse:
  Elastan i halsribb og forsterkede sømmer på skulder
  Størrelser: XS – S - M - L - XL - 2XL - 3XL - 4XL
  Pris: 75,- kr. pr. stk
 
T-skjorte til dame:
  For jenter og damer over 14-års størrelse kan vi som alternativ tilby en innsvinget modell i myk og behagelig bomull klasse A kvalitet, spandex i hals
  Størrelser: S - M - L - XL - 2XL
  Pris: 90,- kr. pr. stk