hva slags festival er vi?

 

 

På festivalen i 2005 var det nesten 500 barn og unge med - i 2007 var like mange med på moroa - og i 2009 slo vi alle rekorder med over 700 påmeldte!

Hver festival har sitt eget tema. Vi har vært innom alt fra gumboot, sirkus til western. Hva finner vi på i 2011?  Sjetnefestivalen har satt seg som mål å lage korpsfestivaler litt utenom det vanlige. Musikantene opplever noe som de sannsynligvis ikke har opplevd før. Alt innenfor musikalske rammer, og lett ispedd tradisjonelle festivalelementer. Så vi får med oss en oppmarsj på selveste torget i Trondheim sentrum - sånn at vi får vist frem uniformene våre :-)

 

Programmet for festivalhelgen knytter seg til hovedaktiviteten, og det varierer hvilket hovedtema vi har. Vi har hatt "gumboot", sirkus, ville vesten - for å nevne noe. Hvert enkelt korps vil få en tilrettelagt timeplan, avhengig av hvilke ønsker de enkelte korpsene har. Måltidene vil bli tilordnet korpsene ut i fra aktivitetsplanen man får. Hvert enkelt korps vil få en egen vert fra vertskorpset, som er tilgjengelig for deres korps 24 timer i døgnet fra ankomst på fredag til avreise søndag. Vi vil detaljplanlegge det enkeltes korps på en slik måte at vi forsøker å gi pusterom for "fritid".

 

Programmet for 2011 er som følger, i grove trekk:

 

F r e d a g

 L ø r d a g

S ø n d a g

(med forbehold om mulige endringer)