i n n h o l d


d e l t a g e r l i s t e

For å ivareta alles sikkerhet under festivalen har vi behov for en komplett navneliste over samtlige deltagere, fra hvert korps. Listen skal inneholde opplysninger om hver deltager, dette gjelder også alle reiseledere og andre voksne betalende.
Navnelisten fylles ut på forhånd og leveres personlig i forbindelse med innsjekking på festivalen. Liste for utfylling kan lastes ned
her

u n i f o r m

Tradisjon tro er det uniformsplikt under innmarsjen på Trondheim Torg.
Ut over dette stiller vi ingen krav til bruk av uniform under festivalen men lar dette være opp til dere selv å vurdere om når og i hvilken anledning dere ønsker å bruke uniform.
For individuell deltagelse på ulike workshops. Se egen informasjon om dette.
Siden årets festivaltema er FILM oppfordrer vi alle deltagere om å benytte anledningen til å kle seg ut som sin egen filmhelt eller heltinne. Her er det rom for både supermenn, Hollywoodstjerner eller tegnefilmhelter til å gå på vår røde løper, og dersom du har interesse for
Cosplay er dette en unik mulighet til å vise fram dine flotte antrekk.

w o r k s h o p s   ( m e d   d e l t a g e r l i s t e )

Hovedkriteriet for tildeling av workshop har vært, så langt det er mulig, å innfri den enkeltes ønsker. Det er begrensninger i antall plasser på både Mickey Mouse Orcestra og Cinemateket Ragtime Band men vi har forsøkt å tøye dette antallet til det absolutte maksimum.

Stuntmannskole:

Rostenhallen, Lørdag 13. juni kl. 13:00-15:30
Klær: lett gymtøy/turntøy. Dersom du har på sko må dette være hallsko.
NB! Husk vannflaske.

Stuntcoordinator er ingen ringere enn Oliver Frostad Udbye. Oliver er en ekte Trondheimsgutt på 19 år som nå studerer på Norges Idrettshøyskole i Oslo. Han er på landslaget i Turn og begynte sin turnkarriere allerede som toåring. Oliver har deltatt i både Europeiske og Nordiske mesterskap med hederlige resultater. I NM har han oppnådd gullmedalje i SAMTLIGE øvelser! Olivers lange turnkarriere og facinasjon for stunt gjør han til en av de beste Stuntcoordinatorer vi kunne ha fått tak i på Norsk jord.
Sammen med noen av sine venner vil Oliver lage et lite show som deltagerne etterpå får prøve å øve inn. Det ryktes at det kan bli kampscener med både slag, spark, forsering av hinder, fall og muligens ett og annet våpen.... Målet er at ting skal se ekte ut uten at det skal gjøre vondt eller at noen skal komme til skade.
Vi gleder oss til å se både Oliver, assistentene og alle stuntmannselevene i aksjon OG vi lover at du får rørt på deg på ekte filmvis!

Oversikt over deltagere på Stuntmannskole finner du
HER

Filmdrill:

Tonstad skole, gymsalen. Lørdag 13. juni kl. 13:00-15:30
Klær: lett gymtøy/turntøy. Dersom du har på sko må dette være hallsko.
NB! Husk vannflaske.

Den ultimate workshop for drillere ledet av Maren Myklebust etter at Mathias Langset har måtte melde avbud i siste liten. Maren Myklebust er en allsidig drillutøver med mange års konkurranseaktivitet på høyt plan. Maren er fra Østlandet og slet ut sine første hvite støvletter i Spydeberg skolekorps som også var utgangspunktet for konkurransekarrieren. De siste årene av sin aktive drillkarriere var Maren en del av Oslo drilltropp. Hun har jobbet i 10 år som drillinstruktør og har erfaring med alt fra nybegynnerdrill til konkurransedrill. Nå er Maren student i Trondheim men drillinteressen er såpass stor at hun fremdeles er aktiv som instruktør for Flatåsen skolekorps. De siste årene har også Maren vært instruktør på utøverkurset til NMF Trøndelag. Og som om ikke det er nok brukes Maren også i prosjekter med korps hvor hun har ansvaret for koreografi og instruksjon.

Vi er glade over å ha Maren på laget, og hun gleder seg til å undervise en stor gruppe og har helt sikkert noen stilige filmtriks på lager….

Oversikt over deltagere på Filmdrill finner du HER

Cinemateket Ragtime Band:

Sjetne skole, Kanonball Kino. Lørdag 13. juni kl. 13:00-16:00
NB! Ta med notestativ, drikkeflaske, instrument og notene du har fått tilsendt på forhånd

Dette er den ultimate workshop for musikanter som har spilt mer enn 3 år i hovedkorpset , har meget god noteforståelse og er motiverte for en krevende utfordring gjennom å spille levende musikk til stumfilm.
Workshopen ledes av Stian Rødskjær. Stian er en velrennomert skolekorpsdirigent og vi er glade for og stolte over at Stian vil stå for dette spennende prosjektet på ArtiSpæll 2015.
Det er en forutsetning at musikantene øver på forhånd da dette er en krevende workshop.

Oversikt over deltagere på Cinemateket Ragtime Band finner du HER

Mickey Mouse Orcestra:

Okstad skole, Lørdag 13. juni kl. 13:00-15:30
NB! Ta med notestativ, drikkeflaske, instrument og notene du har fått tilsendt på forhånd

Spennende og morsom workshop spesielt tilrettelagt for aspiranter og juniorer som ikke har spilt i korps mer enn 3 år. I Mickey Mouse Orcestra skal musikantene spille musikk fra Disneys magiske verden og andre kule filmer. Workshopen ledes av Ingunn Quenild i samarbeid med Kjartan Klingen og Kristian Melbye Nilsen. Alle tre er dyktige musikkpedagoger og vi føler oss trygge på at dette blir den ultimate musikalske opplevelsen for aspiranter og juniorer på ArtiSpæll 2015.

Oversikt over deltagere på Mickey Mouse Orcestra finner du HER


f i l m k o n s e r t

Filmkonsert i Trondheim sentrum er en fin aktivitet for de korpsene som ønsker å gjøre noe sammen og samtidig vise seg fram. En unik mulighet til å spille filmmusikk i en av Norges mest hektiske gatemiljø en lørdag.

Følgende korps har ønsket å spille konsert i Trondheim sentrum:
Brønnøysund skolekorps
Kristiansund skolekorps
Kvernes skolekorps
Frei skolekorps
Sømna skolekorps
Kvam og Sellanrå skolekorps

Konserten skal vare i minimum 30 minutter og kun være knyttet til tema for ArtiSpæll 2015.
NB! Da konsertene spilles i gatemiljøet vil det ikke være plassert ut stoler, notestativ eller være PA-anlegg tilstede. Konsertene må spilles stående med eventuelle innslag fra drill, dans eller sang i forkant.
ArtiSpæll 2015 vil stille med en egen festivalvert på alle lokasjoner for filmkonsert i Trondheim sentrum.

Korps Lokasjon Tid Vert
Kvernes musikkorps På eller foran Utescenen, Torget 12:20 - 12:50 Ola Indergård. Tlf: 986 29 606
Kvam og Sellanrå skolekorps Øverst i Nordre * 12:20 - 12:50 Kim Røen. Tlf: 415 44 897
Frei skolekorps Øverst i Nordre * 13:00 - 13:30 Kim Røen. Tlf: 415 44 897
Brønnøysund skolekorps Øverst i Nordre * 13:40 - 14:10 Kim Røen. Tlf: 415 44 897
Sømna skolekorps Jomfrugata/Thomas Angells gate ** 12:30 - 13:00 John-Arne Skolbekken. Tlf: 900 12 203
Kristiansund skolekorps Jomfrugata/Thomas Angells gate ** 13:10 - 13:40 John-Arne Skolbekken. Tlf: 900 12 203


* Øverst i Nordre: Mellom Merkursenteret og Adresseavisens lokaler. Ved "Studenten i den gamle stad" (Statue)
**Jomfrugata/Thomas Angells gate: Tvers over gata for EplehusetNedlastbar versjon av Filmkonsert informasjon finner du
her


f e l l e s n u m m e r

Etter innmarsj på torget i Trondheim vil det bli offisiell åpning av festivalen og spilling av fellesnummer som er spesielt valgt for denne festivalen.

Fellesnummeret er: «Police Academy March»
Noter sendes alle deltagende korps på epost senest 1 måned før festivalen starter.


o v e r n a t t i n g

Alle korps blir innlosjert på Sjetne skole og Sjetne barnehage. Dere bor da midt inne i festivalområdet med kort vei til Mathangaren(matsal), ), The Office (sekretariat), Cafe Hollywood, Kanonball kino og nye venner. Det er beregnet plass til alle, MEN vi oppfordrer dere til ikke å stille med doble oppblåsbare madrasser – da blir det rett og slett ikke plass til alle, og ingen plass til instrumenter eller gangpassasje mellom soveplassene i deres areal. På de minste klasserommene kan det være lurt å samle instrumenter og annen bagasje i garderobene eller på arealer i tilknytning til klasserommene. For dere som reiser med egen buss kan det være et godt alternativ å ha instrumenter liggende i bussen.

t i d s p l a n   f o r   a l l e   k o r p s

Kjøreplan for alle korps finner du her

p i r b a d e t

Tradisjon tro har ArtiSpæll leid hele badeanlegget lørdag kveld. Her blir det gode muligheter for å kose seg med alle fasilitetene som anlegget byr på!
Ved ankomst stiller alle korpsene opp korpsvis et stykke unna døra. Korpsene slippes inn ett og ett av vaktene.
Alle skal fysisk være ute av pirbadet kl. 21:45. Hvert enkelt korps vil bli ropt opp via høyttaleranlegget når det er på tide å forlate bassengene. Her gjelder «først-inn-først-ut» prinsippet slik at alle korps får like lang tid inne i selve anlegget.
Alle som ikke kan svømme eller er under 10 år må være sammen med en badende voksen over 16 år. Den badende voksne SKAL være i eller ved bassenget slik at vedkommende har oppsyn med «sine». Hver enkelt korps er ansvarlig for at de dekker behovet for badende voksne. Vi anbefaler en voksen per to barn som ikke er svømmedyktige/under 10 år.
Det forutsettes at korpsene organiserer dette på egen hånd. Den/de badende voksne skal være i eller rundt bassengene (IKKE i kafeen) Det vil være badevakter tilstede fra Pirbadet og fra ArtiSpæll, men ALLE korps må ha med reiseledere inne på badeområdet. Reiselederne fra hvert enkelt korps er ansvarlig for at alle er ute bygningen kl 21.45. Alle som skal inn i badeområdet må ha på badetøy eller shorts/t-skjorte. Øvrige oppfordres til å benytte tørr sone på kafeen eller på tribunen i 2. etasje.
Vi anbefaler at badetøy pakkes i egen pose/sekk allerede ved avreise til festivalen.
Husk 10-er til skapet

v e r t s k a p

Før dere kommer på ArtiSpæll vil dere bli kontaktet for å sikre at dere har fått all informasjon og at dere blir møtt ved ankomst. Ved ankomst til Festivalcamp i Sjetnemarka vil en vert vente på dere og vise hovedreiseleder veien til The Office hvor vårt døgnbemannede sekretariat holder til. Vi anbefaler at korpset avventer til hovedreiseleder har «sjekket inn» før dere går ut av bussen slik at dere i samlet flokk kan følge vår vert til tildelt rom for overnatting og bistå dere under innsjekk og utdeling av festivaleffekter. Verten vil også gjennomgå festivalens ordensregler og branninstruks med dere. Våre verter vil være tilgjengelig for praktiske spørsmål under alle måltider og gjennom hele helgen Alle vertene vil bære gule vester under festivalen og være tilgjengelige for råd og hjelp under festivalen. Dere vil også få utlevert direkte telefonnummer til flere verter for enkelt å kunne komme i kontakt med «deres» vert.

h v a   s k j e r   h v o r

Kanonball Kino:
Festivalens egen kino.
Cafe Hollywood: Finner du midt i festivalområdet. Med egen VIP Lounge.
MatHangaren: Her serveres alle måltider under festivalen.
VIP-hangaren: MatHangarens egen VIP-lounge.
The Office: Festivalens sekretariat som er bemannet 24 timer i døgnet.

Alle bygg er merket med skilt!

f e s t i v a l m e n y

Fredag:
  kveldsmat - enkelt brødmåltid
Lørdag:
  frokost - frokostbuffet
  lunsj - hjemmebakt pizzasnurr
  middag - Hollywood-burger
  kveldsmat - Pølse med brød (dette serveres fortløpende etter ankomst fra Pirbadet)
Søndag:
  frokost - frokostbuffet
  tidlig middag/lunsj - filmlasagne med salat og brød

f e s t i v a l  h o t e l l

Sjetnefestivalen ArtiSpæll 2015 har inngått avtale med Quality Hotel, Panorama, Trondheim Syd og kan tilby følgende priser på overnatting inkludert frokost per natt:

Enkeltrom : kr. 880,-
Dobbeltrom : kr. 1080,-

Bestilling på tlf: 72900500 eller mail: q.panorama@choice.no

Ved bestilling henvis til referansenummer 105479


d i r i g e n t t r e f f

Vi gjentar suksessen fra ArtiSpæll 2013 og kan også i år tilby et uformelt og sosialt treff for dirigenter og instruktører lørdag 13. juni kl 19.00 mens festivaldeltagerne er i Pirbadet. Vi har fått et tilbud fra Quality Hotel, Panorama på 3-retters middag i eget lokale for 450, per pers. Dette må dekkes av det enkelte korps selv og betales ved ankomst.

Påmelding til festival@sjetneskolekorps.no innen mandag 1. juni for å reservere plass.

f e s t i v a l   t - s k j o r t ep r o g r a m

Fredag 12. juni

Fra kl. 17:00 Velkommen til festivalcamp i Sjetnemarka.
Innsjekking: The Office.
Fra kl. 17:00 Cafe Hollywood er åpen.
Fra kl. 17:30 Kveldsmat i MatHangaren etter egne oppsatte puljer.
Fra kl. 18:00 Kanonball kino er åpen.
20:00 Velkomstshow I, Prinsen kinosenter.
20:15-22:00 VIP-arrangement for korps uten billetter til Prinsen kinosenter.
21:30 Velkomstshow II, Prinsen kinosenter.
23:30 Reiseledermøte i VIP-Hangaren.
00:30 Ro-signal

Lørdag 13. juni

08:00 Flaggheising.
08:00 Kanonball kino åpner.
08:30 Cafe Hollywood åpner.
07:20-09:20 Frokost i MatHangaren etter egne oppsatte puljer.
08:45-09:15 Utlevering av lunsjmatpakker. Hvert korps ordner med egen drikke.
09:20-09:45 Generalprøve på fellesnummer ved utescenen på festivalcamp.
Fra kl. 10:00 Avreise til Trondheim sentrum.
Fra kl. 10:37 Innmarsj til Trondheim Torg etter egen plan.
11:40-12:00 Offisiell åpning av ArtiSpæll 2015 og fellesnummer på Torget.
13:00-16:00 Valg av aktiviteter: Individuelle workshops eller filmkonsert i Trondheim sentrum.
16:00-18:30 Middag i MatHangaren etter egne oppsatte puljer.
18:30 Avreise til Pirbadet
19:00-21:45 Pirbadet.
NB! Se egen merknad om tilsyn med barn under 10 år og de som ikke er svømmedyktige.
22:10 Ankomst fra Pirbadet.
Fra kl. 22:15 Lett kveldsmat i MatHangaren.
22:30 - 00:30 Nattkino i Kanonball kino.
23:30 Reiseledermøte i VIP-Hangaren.
00:30 Ro-signal

Søndag 14. juni

08:00 Flaggheising.
08:00 Kanonball kino åpner.
08:30 Cafe Hollywood åpner.
07:20-09:20 Frokost i MatHangaren etter egne oppsatte puljer.
10:00-14:00 Friluftskonserter i Sjetne bydelspark etter egen plan.
12:30-13:45 Filmforestilling med Cinemateket Ragtime Band i Kanonball kino.
12:00-14:30 Middag/Varm Lunsj i MatHangaren etter egne oppsatte puljer.
14:30-15:00 Avslutningsshow på festivalcamp
Fra kl. 15:30 Vel hjem!

s e n d e p l a n   K a n o n b a l l   k i n o

Sendeplan kan lastes ned her .

Fredag 12. juni

Åpningstid: 18:00 - 24:00
Tidspunkt Filmtittel Omtale
18:00 - 18:25 Tuba Atlantic
(25 min)
Tuba Atlantic er en studentfilm fra Den norske filmskolen som i 2011 vant Student Academy Awards. Filmen er regissert av Hallvar Witzø og skrevet av Linn-Jeanethe Kyed. Filmen handler om hvordan en gammel mann håndterer meldingen om at han kun har seks dager igjen å leve. I januar 2012 ble filmen er nominert til Oscar for beste kortfilm
18:30 - 20:05 Arriettas hemmelige verden
(1t 34min)
Japansk animasjonsfilm. Aldersgrense 7 år. Under gulvet i et stort vakkert hus, i en magisk gjengrodd hage, bor bittelille Arrietta på 14 med sine like små foreldre. I huset bor en gammel dame som er lykkelig uvitende om sine leieboere
20:30 - 22:00 ORPS
(1 t 26 min)
VIP-program for korps uten billetter til velkomstshow. Gratis popcorn fra Cafe Hollywood
22:10 - 22:25 Min bestemor strøk kongens skjorter
(11 min)
I et langt liv strøk ressigørens bestemor skjortene til kong Haakon 7. Med dette som utgangspunkt forteller filmen, på sin egen måte, om monarkiet, om norgeshistorien fra 1905 og om krigen.
22:45 - 24:00 Alice i eventyrland
(1 t 12 min)
Gammel Disney-klassiker fra 1951. En kanin løper hastig forbi den halvslumrende Alice, peker urolig på klokken sin og forsvinner i et hull i bakken. Alice forstår at det haster, og kryper nysgjerrig ned i hullet der kaninen forsvant. Slik begynner Disneys fantastiske tolkning av Lewis Carrolls udødelige fortelling om jenta som i ren nysgjerrighet havnet i Eventyrland

Lørdag 13. juni

Åpningstid: 08:00 - 09:00 / 16:30 - 18:30 / 22:30 - 00:30
Tidspunkt Filmtittel Omtale
08:00 - 09:00 Wallace & Gromit - tre ellerville eventyr Samlet vises tre av Wallace og Gromit mest kjente eventyr fra 1993, 1994 og 1995.
13:00 - 16:00 Workshop Cinemateket Ragtime Band
16:45 - 18:25 Pippi langstrømpe på rømmen
(1 t 33 min)
Tommy og Annika er trøtte av mammas stadige mas. De bestemmer seg for å rømme hjemmefra. Men å rømme uten Pippi er ikke noe morsomt så hun blir også med…
22:30 - 22:45 Den danske dikteren
(15 min)
Er det mulig å følge kjeden av hendelser som ledet til vår egen fødsel? Er vår eksistens kun en tilfeldighet? Har små ting betydning? I Den danske dikteren grunner fortelleren over slike spørsmål mens vi legger ut på en ferietur til Norge sammen med Kaspar, en poet hvis kreative brønn har løpt tørr. Torill Kove vant i 2007 Oscar for denne kortfilmen.
23:00 - 00:30 Natt til 17.
(1 t 23 min)
Om kvelden den 16. mai, arrangerer Thea en hjemme alene-fest…Filmen forteller om et døgn i livet til bestekompisene Sam og Amir!
Anbefalt fra 8. trinn

Søndag 14. juni

Åpningstid: 08:00 - 09:00 / 16:30 - 18:30 / 22:30 - 00:30
Tidspunkt Filmtittel Omtale
08:00 - 09:00 Tom og Jerry Ellevill amerikansk tegnefilmserie på sitt beste om katten Tom og musen Jerry. Tillatt for alle.
09:30 - 11:10 Fjols til fjells
(1t 41 min)
Gammel norsk klassiker fra 1956. Aldersgrense 7 år. Klassisk forviklingskomedie fra Hurlumhei Høyfjellshotell…
11:20 - 11:45 Tuba Atlantic
(25 min)
Tuba Atlantic er en studentfilm fra Den norske filmskolen som i 2011 vant Student Academy Awards. Filmen er regissert av Hallvar Witzø og skrevet av Linn-Jeanethe Kyed. Filmen handler om hvordan en gammel mann håndterer meldingen om at han kun har seks dager igjen å leve. I januar 2012 ble filmen er nominert til Oscar for beste kortfilm
12:30 - 12:50 Forestilling I,
Cinemateket Ragtime Band
Den klassiske gamle stumfilmen The Cook med Buster Keaton. Lydsatt av Cinemateket Ragtime Band
12:55 - 13:15 Forestilling II,
Cinemateket Ragtime Band
Den klassiske gamle stumfilmen The Cook med Buster Keaton. Lydsatt av Cinemateket Ragtime Band
13:20 - 13:40 Forestilling III,
Cinemateket Ragtime Band
Den klassiske gamle stumfilmen The Cook med Buster Keaton. Lydsatt av Cinemateket Ragtime Bandc a f e   H o l l y w o o d   o g   V I P   L o u n g e

Fredag 12. juni

17:00 - 24:00

Lørdag 13. juni

08:30 - 10:00
15:00 - 18:30
22:00 - 24:00

Søndag 14. juni

08:30 - 15:30

med forbehold om endringer